fbpx

sex

Bigger.Harder.Stronger

Arena

Get in the arena

ARENA Rapid

Φυτικά Διεγερτικά Χάπια

βότανα για στυτική δυσλειτουργία
ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ ΒΟΤΑΝΑ

Τα Φυσικά Συμπληρώματα Arena, είναι τα μοναδικά συμπληρώματα διατροφής, που περιέχουν 11 Φυσικά Συστατικά όπου μέσα από δοκιμές και μελέτες έχουν μοναδική σύσταση, προσφέροντας μοναδικά αποτελέσματα ανάλογα με το συμπλήρωμα που επιλέγετε.

Συστατικά:

  1. Arctium Lapa: Φαρμακευτικό βότανο το οποίο είναι ισχυρό αφροδισιακό είναι αντικαρκινικό, διουρητικό, αποτοξινωτικό, αποχρεμπτικό, κατάλληλο για ιγμόρεια
  2. Anacyclus: Είναι ένα βότανο που έχει τα χαρακτηριστικά του χαμομηλιού και βοηθάει στην αύξηση της τεστοστερώνης
  3. Maca: ενισχύει την ενδοκρινική λειτουργία, δηλαδή τη λειτουργία των αδένων. Συμβάλλει στη ρύθμιση των ορμονών που σχετίζονται με τη γονιμότητα, τη σεξουαλική διάθεση, την πέψη και την ενέργεια του οργανισμού. Είναι πλούσια σε ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, θείο, νάτριο και σίδηρο, καθώς και βιταμίνες B1, B2, C και E. Περιέχει επίσης ψευδάργυρο, χαλκό, σελήνιο και μαγγάνιο! Με λίγα λόγια, είναι το απόλυτο δυναμωτικό!
  4. Παντζάρι: Είναι φυτό το οποίο, περιέχει διοξείδιο του πυριτίου, που είναι ζωτικής σημασίας για το υγιές δέρμα, τα νύχια, τους συνδέσμους, τους τένοντες και τα οστά. Αποτρέπει την οστεοπόρωση και βοηθάει στην καταπολέμηση της χοληστερίνης.
    Είναι πολυβιταμινούχο βελτιώνει τη φυσική άμυνα του οργανισμού βοηθώντας στην αναγέννηση κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ παράλληλα περιέχει μεγάλη ποσότητα σε κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, θείο, ιώδιο, σίδηρο, χαλκό, αλλά και ίχνη από σπάνια μέταλλα, όπως ρουμπίνιο και κάσιο. Παράλληλα, περιέχει βιταμίνες Β1 και Β2 και φυσικά υδατάνθρακες, ίνες, αλλά και πρωτεΐνες.
  5. Τριγoνέλα: Το βότανο που «χτυπάει» διαβήτη, χοληστερόλη και αυξάνει το την μυϊκή μάζα στον Άνδρα και την Γυναίκα.
  6. Φλοιός πεύκου: Ο φλοιός Πεύκου είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά Αντί-οξειδωτικά. Χρησιμοποιείται ευρέως ως συμπλήρωμα αντί-γήρανσης και για να προώθηση το βελτιωμένο ανοσοποιητικό σύστημα παραγωγής. Είναι αντιφλεγμονώδες, και υποστηρίζει την υγεία της καρδιάς.
Φυτικό διεγερτικό χάπι για αύξηση λίμπιντο
aRENA RAPID Συχνες Ερωτησεις :

 

  • Πόσος χρόνος χρειάζεται μέχρι να αρχίσει να λειτουργεί;

Κάθε σώμα είναι διαφορετικό, για αυτό δεν μπορεί να προσδιοριστεί με απόλυτη σαφήνεια το πόσο γρήγορα το Arena θα λειτουργήσει στο δικό σας. Ο μέσος όρος σε δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί, είναι τα 30 λεπτά πριν από την σεξουαλική επαφή.

  • Πώς θα αντιληφθείτε ότι το Arena λειτουργεί;

Το Arena προκαλεί και εξασφαλίζει καλύτερη σωματική και ψυχική αντίδραση στη σεξουαλική παρόρμηση και ως εκ τούτου θα απολαύσετε μια ισχυρότερη και πιο μακρόχρονη σεξουαλική διέγερση.

  • Πόσο διαρκεί η επίδραση του ;

Το Arena είναι συμπλήρωμα διατροφής, που συμβάλλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της σεξουαλικής όρεξης. Μπορεί να διαρκέσει έως 36 ώρες, μπορείτε να το συνδιάσεται με φαγητό ή και ποτό  και να το λάβεται 30 λεπτά πριν από την σεξουαλική επαφή.

  • Είναι φάρμακο το Arena;

Όχι! Πρόκειται για συμπλήρωμα διατροφής, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για συνταγή και περιέχει μόνο ασφαλή φυτικά συστατικά. Με την τακτική χρήση του, θα βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος, το οποίο επίσης θα βελτιώνει όλο και περισσότερο τη σεξουαλική λίμπιντο σας.

Arena Rapid χάπια χωρίς συνταγή για αύξηση στύσεων
ARENA RAPID Σε ποιους απευθυνεται

18+

ARENA RAPID αφροδισιακό συμπλήρωμα διατροφής για τον άνδρα  ηλικίας 18+.

 

48+
NUTRITION & BENEFITS

Το ARENA RAPID περιέχει μια ποικιλία συστατικών όπως αντιοξειδωτικά, ψευδάργυρο και αργινίνη, μαζί  με φυτικά εκχυλίσματα που μπορούν, σύμφωνα με μελέτες, να συμβάλλουν στην ανδρική υγεία καθώς και στην υγεία του προστάτη.

Το διεγερτικό χάπι Arena rapid

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη υγιεινή δίαιτα

sex

Bigger.Harder.Stronger

Arena

Ωρεσ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00πμ – 17:00μμ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X