fbpx

Antalia Pharma

Προφίλ

Αρχική/ Γνωρίστε την  ANTALIA

 

Φυσικά συμπληρώματα antalia pharma

 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία φαρμακευτικών προϊόντων Antalia Pharma  ιδρύθηκε στις αρχές του 2015, στη μέση της σοβαρότερης οικονομικής κρίσης που έπληξε την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Παρά το ενοχλητικό πολιτικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, μια ομάδα επαγγελματιών που πίστευαν να κάνουν πράγματα διαμόρφωναν διαφορετικά με στόχο τη δημιουργία μιας συνεργατικής πλατφόρμας που θα μπορούσε να παράγει μακροχρόνια αξία για τους συνεργάτες της. Σύντομα, άνοιξε στην Αθήνα το πρώτο γραφείο της Antalia Pharma ακολουθούμενο από θυγατρικές και συνεργαζόμενα γραφεία σε διάφορα μέρη του κόσμου.

 

Από την ίδρυση της, η Antalia Pharma έχει δημιουργήσει έναν ανοιχτό και διαδραστικό οργανισμό που περιλαμβάνει τους πελάτες και τους προμηθευτές της, με σκοπό να εξυπηρετήσει την ταχέως αναπτυσσόμενη παρα-φαρμακευτική και ομοιοπαθητική αγορά. Αναπτύσσει στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλους διανομείς σε πολλές περιοχές ,τόσο εγχώρια όσο και στο εξωτερικό, για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διείσδυση των προϊόντων  της στην εκάστοτε στην αγορά.

  • Κατά το πρώτο έτος της δημιουργίας της, κατάφερε  να δημιουργήσει και να αναπτύξει τις πρώτες 2 μάρκες της, Arena και Tempufen.
  • Ένα χρόνο αργότερα, η Antalia Pharma δημιούργησε τις δύο πρώτες, πλήρως λειτουργικές θυγατρικές της στην Τουρκία, το  και τον Καναδά και σκοπεύει να δημιουργήσει περισσότερες στο εγγύς μέλλον.
  • Στην 4η επέτειό της, η Antalia Pharma αδειοδοτήθηκε, ανέπτυξε, κατασκευάζει και θα εισαγάγει στις ευρωπαϊκές αγορές το πρώτο παγκόσμιο πατενταρισμένο και κλινικά υποστηριζόμενο συμπλήρωμα διατροφής για κάρδιο-ασθενείς και άλλες καρδιακές και καρδιαγγειακές παθήσεις. Επιπλέον, το πορτφόλιο μας περιλαμβάνει το πρώτο καλά τεκμηριωμένο συμπλήρωμα διατροφής για ασθενείς με σύνδρομο Down, που παράγεται μέσω μιας μοναδικής και πρωτοποριακής διαδικασίας παραγωγής

Βασικές μας Αξίες

Η  Antalia Pharma -είναι μια προτοπόρος φαρμακευτική εταιρεία που κατέχει ηγετική θέση στους τομείς της καινοτομίας και της εξειδίκευσης στα συμπληρώματα. Έχοντας πάνω από 5 χρόνια επαγγελματικής ανάπτυξης στον τομέα, το 2015 ιδρύσαμε την Antalia Pharma που βρίσκεται στη λεωφόρου Κηφισιάς, ένα από τα πιο κεντρικά σημεία επιχειρηματικής ανάπτυξης της Αθήνας. Λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας μας και των πολυάριθμων συνεργασιών όχι μόνο με ελληνικές κλινικές, φαρμακεία και δίκτυα διανομής, αλλά και με πολλούς πελάτες στο εξωτερικό, η Antalia Pharma έχει γίνει ευρέως γνωστή για τις καινοτόμες φόρμουλες και την τεχνογνωσία της. Η Antalia Pharma αντιπροσωπεύει  μια στροφή προς τη φύση για τις καθημερινές μας ανάγκες και ότι καλύτερο αυτή έχει να προσφέρει, με βελτιωμένες φορμουλες, ειδικά συμπληρώματα διατροφής και premium προιοντα , ανταγωνιστική τιμή.
 

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Με μια 15 μελή ομάδα επαγγελματικά έμπειρων, αφοσιωμένων και εξειδικευμένων υπαλλήλων, η Antalia Pharma έχει τη δυνατότητα να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας επενδύσει σε στρατηγικές συνεργασίες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις, η εταιρεία φαρμακευτικών προϊόντων Antalia Pharma έχει οργανώσει μια ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγή που παρέχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε χαρακτηριστικά αξιοπιστίας, απλοποίησης, τελειότητας και αποτελεσματικότητας.

Τέλος, σε συνεργασία με πιστοποιημένους παραγωγούς και προμηθευτές πρώτων υλών  παγκοσμίως, η Antalia Pharma εγγυάται την καλύτερη ποιοτική, ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση τόσο για τον διανομέα όσο και για τον τελικό καταναλωτή.

 

Υψηλής ποιότητας & φυσικά, συμπληρώματα

Παρέχουμε μια σειρά προϊόντων, όπως επικαλυμμένα δισκία, κάψουλες και σιρόπι για διανομείς σε όλη την Ευρώπη (ανάθεση έργου ή/και ιδιωτική ετικέτα). 

Η εξειδικευμένη ομάδα μας χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής και  τεχνογνωσία για να δημιουργήσει φυσικά προϊόντα και συμπληρώματα για να ταιριάζουν απόλυτα με τις καθημερινές σας ανάγκες.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

24/7

Στα γραφεία μας θα βρείτε πάντα φιλικό και ειδικευμένο προσωπικό
αφοσιωμένο στην δική σας εξυπηρέτηση!

 

 

N

Πιστοποιητικά

Προϊόντα με άδεια κυκλοφορίας στην Ευρώπη (EU FSCs) και έγκριση από τον Καναδικό Οργανισμό (FDA) για Καναδά, Αυστραλία και Αμερική

N

Μονάδες Παραγωγής

Η Antalia Pharma συνεργάζεται με  GPM εργοστάσια, πλήρως εξοπλισμένα με κορυφαία συστήματα συμπληρωμάτων διατροφής.

N

Προφίλ

Η Antalia Pharma είναι μία πρότυπη φαρμακευτή εταιρεία του 21ου αιώνα. Ειδικεύεται στη φυτική ιατρική και τα συμπληρώματα διατροφής και έχει διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Η Υγεία σας είναι σημαντική για εμάς

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Κατανοώντας τον ρυθμό ζωής των σύγχρονων ανθρώπων,έχουμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε την  καθημερινότητά σας παρέχοντας καινοτόμα και εξαιρετικά αποτελεσματικά συμπληρώματα διατροφής, καθώς και άλλα προϊόντα OTC για να σας δώσουμε την υγεία που σας αξίζει. Η Antalia Pharma αντιπροσωπεύει την καλύτερη επιλογή τρόπου ζωής στη διατροφή και τα συμπληρώματα διατροφής,και σε ανταγωνιστική τιμή.

Profile
Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X